Välkommen till iLivEra - vi brinner för stresshantering, mindfulness & personlig utveckling!

Vårt mål är att hjälpa dig nå din fulla potential och växa som individ, konkret och inspirerande. Med gedigen erfarenhet inom personlig utveckling, mindfulness och stresshantering skräddarsyr vi kurser och workshops för både privatpersoner och företag.  

Genom att stärka din mentala hälsa och ge dig verktyg för att hantera livet och stress kan du skapa en mer balanserad och meningsfull vardag.
Vi strävar efter att öka medvetenheten kring den skadliga effekten av stress och hur dess symptom kan skifta från individ till individ. Genom att erbjuda enkla verktyg och metoder hjälper vi våra klienter att hantera den stressiga omvärlden på ett mer hållbart sätt.    

För företag erbjuder vi skräddarsydda kurser, föreläsningar och workshops inom mindfulness, stresshantering och förändringsarbete. Vi fokuserar på att skapa en arbetsmiljö där medarbetare kan blomstra och prestera sitt bästa genom att hantera stress på ett effektivt sätt.  

För privatpersoner erbjuder vi utbildningar i personlig utveckling, mindfulness samt våra två populära utbildningar för att bli diplomerade, Diplomerad mindfulnessinstruktör och Diplomerad mindmassör. Utbildningar som ger en unik möjlighet att hjälpa andra att hantera stress och främja välbefinnande.    

Vi har etablerat ett omfattande nätverk av samarbetspartners inom områden såsom HR, samtalsterapi och ledarskapscoaching för att kunna erbjuda våra klienter en helhetslösning för deras behov av personlig utveckling och välmående.    

Bakom iLivEra står vi, Jessica och Lisa, båda med en bakgrund som utbildade marknadsekonomer. Efter att ha upplevt utmattning i första delen av våra yrkeskarriärer bestämde vi oss för att byta riktning och fördjupa oss i områden som stresshantering, mindfulness och personlig utveckling.  

Vår erfarenhet sträcker sig både från klassrummen till personliga erfarenheter, vilket ger oss en unik förståelse för de utmaningar och möjligheter som våra klienter möter. Vi är fast övertygade om att stresshantering inte behöver vara komplicerat, utan snarare handlar det om att lära sig enkla men kraftfulla metoder för att navigera genom livets utmaningar på ett mer harmoniskt sätt.  

Grundare iLivEra

Lisa Heikenfeldt

Grundare iLivEra

Före mindfulness & personlig utveckling drev jag mig själv omedvetet hårt och stannade aldrig upp för reflektion. Nu har jag hittat en större medkänsla till mig själv, ser att jag har makt att påverka mitt liv och har verktygen för att grunda mig när min entreprenörshjärna kör på i hög fart.

Mindfulness har påverkat mitt liv enormt - både jobbmässigt men också privat och som förälder. Jag har mindfulness att tacka för så mycket. Det är en livslång resa och kärleksaffär.  


Jag älskar att inspirera andra att utvecklas, hitta sin egen resa, se sig själv med nya ögon och se sina val. Det är en sån otrolig lyx och att få arbeta med det. Jag är också ett levande bevis på att man kan ha energi samtidigt som inspirera kring och prata om mindfulness :)

Marknadsekonom Kostrådgivare Meditationsguide och Yinyogainstruktör Mindfulnessinstruktör MBSR-utbildningar som Akademin för mindfulnessintegrerad KBT, Mindfulness UK Teacher Training MBSR, The Power of Mindfulness as Practice, Jon Kabat-Zinn, Certificate for MBSR: Mindfulness Based Stress Reduction, Jon Kabat-Zinn Vidareutbildningar inom psykologi och personlig utveckling som Science of emotions, Neufeld Institute, Gestaltakademin Personlig utveckling 1 år, Fördjupad personlig utveckling 1 år, Terapeutprogram första året på Diplomerad Gestaltterapeut, Certifierad Par- och relationsterapeut, pågående. Breathwork teacher, pågående.

Jessica Joelsson

Grundare iLivEra

Med en hjärna som hoppar från tanke till tanke i raketfart och som får nya idéer för hemmet, gården, hästarna, företaget, innan jag ens klivit ur sängen på morgonen.

Mindfulness blivit mitt ankare som får mig att fokusera och fungera i vardagen.

Mindfulness har också hjälpt mig att ha en helt annan inställning till livet. Att förstå vad som verkligen är viktigt - på riktigt.

Det bästa med att få jobba med mindfulness är att se andra utvecklas och göra genombrott i sin personliga utveckling - då blir jag lycklig ända in i själen.

Marknadsekonom Friskvårdskonsult ICF-Coach Mindfulnessinstruktör MBSR-utbildningar som Akademin för mindfulnessintegrerad KBT, Mindfulnessgruppen, Mindfulness UK Teacher Training MBSR, The Power of Mindfulness as Practice, Jon Kabat-Zinn, Certificate for MBSR: Mindfulness Based Stress Reduction, Jon Kabat-Zinn Vidareutbildningar inom personlig utveckling som Vitalisera, Certifierad Samtalsterapeut-inriktning CFT pågående.