Retreat Diplomerad Mindfulnessinstruktör
Gotland

Mindfulnessutbildning och retreat. En vecka av inspiration, reflektion, kunskap och harmoni. Du väljer om du vill avsluta med diplomering.

Utbildning och retreat i ett.
Nästa retreat höst 2024, datum kommer

En vecka av kunskap & harmoni

Tysta morgnar, medveten rörelse och massa kunskap, reflektioner och insikter. Vill du ge dig själv en vecka i Mindfulness harmoniska värld och uppleva lantlivet på Gotland?

Vi kommer djupdyka i Mindfulness, inspireras, diskutera och reflektera - och samtidigt njuta av gården och omgivningarna. Strosa på den gotländska landsbygden, ta en promenad ner till havet, sitta framför brasan med en katt i knät eller kanske umgås med hästarna.  

Veckan är en utbildning i Mindfulness, där du om du väljer det, blir diplomerad Mindfulnessinstruktör. Det går också att välja bort de diplomerande delarna och bara ta veckan för dig själv.

Hos oss får du en gedigen utbildning där du lär dig allt om mindfulness. Forskningsbaserat, inspirerande och användbart. Här i den härligaste formen - retreat.

Maila oss om du har frågor info@ilivera.se

Komplett introkurs & kursledarprogram ingår

Introkursen lär dig grunderna i mindfulness, gör dig helt trygg med vad mindfulness är och vad som faktiskt inte är mindfulness. Efter den är du redo för instruktörsutbildningen. Vårt enormt uppskattade kursledarprogram innebär att du får 8 veckors kursupplägg i handen så att du kan hålla kurs direkt efter utbildningen.

Lär dig alla verktyg i Mindfulness

Forskningsbaserad fakta, konkret och ändå inspirerande. Du lär dig mindfulness på djupet och praktiskt mindfulness. Hur tar du det vidare till dina deltagare, vad är viktigt att tänka på när du håller grupp och hur är det att vara ute på företag? 

Kundgrupper och marknadsföring

Vill du jobba som diplomerad Mindfulnessinstruktör är affärsperspektivet en viktig del. Hur är det att jobba med att hålla kurser, hur är det att sitta på företagssidan? Med vår erfarenhet av båda sidor kan vi ge dig en utbildning där du får värdefull kunskap från bägge sidor.

Ledarrollen - bli trygg i dig själv

Förutom allt vi går igenom kring att vara ledare, leda en grupp, utmaningar, vad man gör när något går fel etc så ingår också en reflektionsguide för mindfulnessinstruktörer för att du ska kunna jobba vidare med dig själv och din roll även efter utbildningen.

Diplomerad Mindfulnessinstruktör retreat Gotland

16 500 kr

Inklusive introkurs, boende, mat, utbildning, material.
Hämtning går att ordna.

Nästa datum kommer


  • Diplom & diplomering ingår utan extra kostnad
  • Komplett kursprogram att använda när du är klar
  • Instruktörsmaterial med fakta, verktyg och forskning
  • Fakta och inspo för marknadsföring och försäljning

 "Jag fick med mig verktyg, en förståelse och ett bättre självförtroende att själv starta upp en kurs. Bäst var gemenskapen, en tillåtande miljö där deltagarna vågade visa sig sårbara och där det öppnade upp för ärliga samtal och kärleksfulla stunder tillsammans

Louise Deshayes

"Kursen har överskridit mina förväntningar, trodde inte att det skulle kännas så rätt! Bäst var helheten, gruppen och allt innehåll tillsammans med fantastisk ledare"

Marika Wettervik Savarino

"Tusen tack för en otroligt givande och härlig kurs! Allt flöt på så bra. Jag har fått massor av nya idéer samtidigt som jag känner mig lugnare och mer harmonisk."

Riita Östberg

"Jag förväntade mig att jag skulle lära mig metoder och tekniker men hade inte förväntat mig att det skulle ge resultat direkt där på plats, men det gjorde det!

Bäst var alla övningar. Att rent praktiskt utföra övningar passar mig bättre än att läsa om dem. Tysta morgnar var så bra och medförde en känsla av respekt och tillit till varandra. Att bara vara, utan att behöva prestera kallprat."

Cecilia Levy

Plats, Boende & Mat

Plats
På hästgård på södra Gotland. Första dagen (söndagen) startar vi kl 18:30 med middag. Incheckning från kl 17:00. Har du inte bil hjälper vi dig med transport från båten eller flyget. Sista dagen på fredagen avslutar vi kursen innan lunch.
Ange i samband med anmälan om du kommer med egen bil eller om vi ska koordinera hämtning vid busshållsplats alt färja/flyg.  

Boende på privat hästgård
Detta innebär att alla som bor på gården delar på de bekvämligheter som finns. På gården bor också hundar, katter och hästar så just denna kurs passar kanske inte dig som är allergisk. Boende i relativt enkla, men mysiga flerbäddsrum ingår. Beroende på antalet deltagare bor vi 2 - 4 personer per rum. Dusch och toalett finns utanför rummen.

Gå kurs utan boende
Om du inte vill sova över finns det möjlighet att gå utbildningen ändå. Anmäl dig då på denna sida >>och ange i anmälan att du inte behöver boende så drar vi av 2 500 kr från kursavgiften.

Maten 
Är vegetarisk och alla allergier och restriktioner tillgodoses så länge ni anger det innan, gärna i samband med anmälan.

Enkelrum
I mån av plats finns det möjlighet att boka till enkelrum eller eget boende i husvagn. Maila oss på info@ilivera.se om du vill kolla innan.

Tillägg enkelrum - 500 kr/natt
Tillägg husvagn - 500 kr/natt
Tillägg enkelrum avdelat med draperi - 400 kr/natt

Utbildningen passar dig som

Utbildningen passar oavsett tidigare erfarenhet och oavsett om du vill bli instruktör eller gör det för din egen skull.

Ny till Mindfulness eller väldigt erfaren? - Du måste inte ha erfarenhet av Mindfulness, vi går igenom allt du behöver veta. Eftersom Mindfulness handlar om din egna utveckling spelar det ingen roll om en deltagare är oerfaren och en annan har jättelång erfarenhet. Så länge man är öppen för att lära sig om sig själv och hur man bäst når andra.

Är du under någon behandling eller undrar om det är en utbildning för dig, maila oss på info@ilivera.se

En utbildning du inte kommer ångra

Genom upplevelsebaserade övningar, diskussioner och reflektionsuppgifter får du en djup förståelse för Mindfulness och hur du kan använda verktygen i ditt liv. Samt hur du på ett enkelt och inspirerande sätt kan lära ut Mindfulness till andra om du vill det.

Du måste inte ha tidigare erfarenhet av mindfulness. Utbildningen ger omfattande kunskap om mindfulness, om forskningen kring mindfulness och hjärnan, hur stress påverkar kroppen och hur man kan förebygga och reducera negativ stress.

Du lär dig också hur du använder mindfulness i vardagen och hur du på bästa sätt inspirerar och hjälper andra människor att lära sig det. Du får redskap, övningar och inspiration för att kunna leda egna kurser.

Utbildningen baseras på MBSR-programmet (Mindfulness Based Stress Reduction) utvecklat av professor Jon Kabat-Zinn på Center for Mindfulness, University of Massachusetts.

Läs mer vad som ingår i utbildningen här >>