Mindfulnesskurs företag Online

Grundkurs i mindfulness & stresshantering för företag.

Effektivt och forskningsbaserat

Mindfulness är ett användbart verktyg för att hantera vardagens utmaningar. I denna grundkurs får du verktyg som du kan använda för att hantera stress, på jobbet eller hemma. Du lär dig hur din hjärna fungerar, hur dina tankar kan styra dig per automatik och hur du gör något åt det.

Du lär dig att i högre grad välja var du lägger din energi och hur du lättare kan utnyttja de små stunder av återhämtning som vardagen ger dig. Att gå en mindfulnesskurs ger en mängd positiva effekter. Forskning visar att mindfulnessträning kan leda till bla. lägre stressnivåer, lägre blodtryck, bättre sömn och bättre upplevd livskvalitet. Kursen innehåller filmer, övningar, ljudklipp och reflektionsövningar, effektivt och inspirerande.

Kursplan

Vi på iLivEra

”Jag har fått verktyg till att hantera min vardag och stressade situationer på ett mycket bättre sätt. Jag har även lärt mig att vara en bättre och mer lyhörd ledare.”  
Branko, VD

"Jag har fått med mig större medvetande, mer acceptans och lugn. Jag kan släppa lite av framtidstänket och leva mer i nuet. Jag har lärt mig stressa ner och bli lugnare i mig själv."
Niklas, gruppchef